Maatwerk

De maatwerkoplossingen van Nexum IT bieden uitkomst wanneer u groot denkt. U denkt groot? Wij denken groter. Samen kunnen we groots zijn!

Bij Nexum IT hebben we meegedacht bij verschillende grote concepten en projecten en zijn we verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van platformen waar dagelijks meer dan 6000 bezoekers actief op zijn. Deze high traffic systemen vereisen een aparte benadering om zo efficiënt te blijven werken als waar ze in eerste instantie voor ontwikkeld zijn.

Zulke grote ideeën vragen om een specifieke aanpak. Om expertise. Om vakmanschap.

Nexum IT bezit de kennis en de middelen om grote ideeën om te zetten naar werkende maatwerkoplossingen.


Modules

Met onze modules bouwt u uw bestaande website eenvoudig uit met onderdelen die voor u belangrijk zijn. Een betaalsysteem? Boekhoudkoppeling? Facturatiesysteem? Lead generatie systeem? Nexum IT levert modules op maat die voldoen aan uw wensen.

Uw website uitbreiden met onze maatwerk modules? ››

Concepten

Geniale idee├źn vragen om een geniale uitwerking. Een goed idee blijft immers slechts een goed idee als de theorie niet omgezet kan worden naar de praktijk. Nexum IT heeft voor grote partners reeds bewezen de technische kennis in huis te hebben om van concepten werkende systemen te maken.

Op zoek naar een partner die van uw idee een product maakt? ››

Onderhoud

Een website bijhouden vraagt tijd en energie. Tijd en energie die u als ondernemer niet altijd tot uw beschikking hebt. Met onze onderhoudsservice houdt u tijd en energie over om te doen waar u goed in bent: Ondernemen!

Onderhoud uitbesteden en tijd over om te doen waar u goed in bent? ››

Hulp nodig bij complex maatwerk?