Teksten

Tekst. Het doet iets met mensen. Altijd.

Teksten kunnen vervoeren. In beweging brengen. Aanzetten tot actie. Ze kunnen ook doodsaai, oervervelend en nietszeggend zijn waardoor bezoekers snel weg-klikken. Vaak onderschat bij het maken of re-designen van uw (nieuwe) website, maar uiteindelijk bepalen uw webteksten of bezoekers klant bij u worden of niet.

Webteksten laten schrijven

Teksten schrijven voor het internet is moeilijker dan een tekst schrijven voor offline gebruik. Uw bezoekers reageren online anders dan wanneer zij een papieren vakblad lezen. De manier van web-teksten schrijven vraagt dan ook om een specifieke aanpak.

Het mooie van internet is dan wel weer dat alles meetbaar is.

Bij iemand die de krant doorspit valt niet vast te stellen welke steekwoorden hij heeft 'gescand' om te besluiten om een artikel dieper door te lezen. Bij uw bezoekers weten we wél precies op welke zoekwoorden zij zoeken wanneer zij ergens verder over willen lezen.

De kracht van webteksten. Je moet er maar mee om weten te gaan.

(SEO) web teksten door Nexum IT

Nexum IT begrijpt het belang van goede webteksten voor ondernemers. Twee redenen waarom wij altijd adviseren om (seo) teksten te laten schrijven door een professionele copywriter:

  • Verhogen van de online vindbaarheid
  • Connectie maken met de doelgroep voor een verhoogde conversie

Verhogen van de online vindbaarheid

Door te weten met welke zoektermen uw doelgroep zoekt naar uw producten en diensten krijgt u de mogelijkheid om voor u relevante zoekwoorden te gebruiken binnen uw webteksten. De (seo) teksten die wij schrijven worden eenvoudig gevonden in de zoekmachines waardoor u uw online vindbaarheid vergroot.

Connectie maken met de doelgroep

Nexum IT schrijft voor de zoekmachines én voor uw bezoekers. Zoekmachines zijn computers en hun manier van communiceren is nu eenmaal anders dan die van uw doelgroep, maar de zoekmachines worden uiteindelijk geen klant bij u. Uw bezoeker natuurlijk wel! Een juiste balans en 'de taal van uw bezoeker spreken' zijn de sleutels tot hogere conversies met uw web teksten.

Voorbeelden en direct aan de slag

Bekijk hieronder de partners waar wij eerder mee samen werkten. Zij begrepen niet alleen het belang van een goede, technische en mooi vormgegeven website, maar ook het nog grotere belang van de inhoud van die maatwerk website.

Direct aan de slag en vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor nieuwe webteksten op uw website? Klik op de groene knop rechts in het scherm!


Zij bouwen op ons
Eeterij de Dungense Brug
Eeterij de Dungense Brug
VDS Specialistisch Reinigen
VDS Specialistisch Reinigen
Steijger Autoservice
Steijger Autoservice
Bakkerij van Doorn
Bakkerij van Doorn
AS Machineglas
AS Machineglas
Van Vught Tegelwerken
van Vught Tegelwerken
Antiques Export
Antiques Export
Transportbedrijf van Schijndel
Transportbedrijf van Schijndel
Uw website vindbaar maken met converterende webteksten?