Website analyse

Een website analyse laten doen is een uitstekend middel om uw website eens met andere ogen te bekijken. Vaak is voor ondernemers hun bedrijfswebsite een soort van kindje waar ze blind voor zijn  geworden. Ze kijken niet meer objectief naar de eigen website en vinden het moeilijk om verbeterpunten in te zien.

Het is de hoofdreden waarom veel bedrijven omzet mislopen!

Website Analyse door Nexum IT

Niet leuk om te zeggen, maar uw kind is de onze niet. Onze 'Pietje-Precies-Bril' gaat op en we zitten met onze rode stift klaar om er een slachtveld van te maken. ALLES waar verbetering inzit noteren we. Stippen we aan. Omcirkelen we. En delen we natuurlijk met u.

Wij kijken objectief naar een aantal cruciale punten binnen uw website:

  • Hoe is de vormgeving? Raken we enthousiast in de eerste seconden dat we op uw website komen of willen we liever direct weer weg klikken?
  • Is uw website opgebouwd met een 'schone code' of staan er veel onnodige zaken in de broncode die uw website vertragen of onveilig maken?
  • Is uw website up-to-date? Niet enkel qua vormgeving, maar ook met het oog op eventuele veiligheidsrisico's?
  • Zijn de teksten op uw website aantrekkelijk genoeg om bezoekers te verleiden om over te gaan tot aanschaf van uw producten en diensten?
  • Zijn uw webteksten voldoende geoptimaliseerd voor de zoekmachines? Hoe rankt uw website in de zoekmachines?
  • Is uw website klaar voor de toekomst? Is de website bijvoorbeeld goed te bezoeken vanaf een mobiel apparaat?
  • Hoe verhoudt uw website zich ten opzichte van de concurrentie? Waar kan het beter en waarmee kunt u zichzelf boven uw concurrenten plaatsen?
  • Plus nog 20 essentiële punten op onze checklist!

Uiteindelijk geeft de gehele website analyse inzicht in de verbeterpunten van uw website waarmee u meer conversie gaat behalen uit uw huidige bezoekersaantallen, de bezoekersaantallen gaat verhogen doordat uw website beter vindbaar wordt en u uw bedrijf gunstig positioneert ten opzichte van uw directe concurrenten.

Voor iedere maatwerk website die wij maken voeren wij standaard de website analyse uit, maar ook voor de ondernemer die de website elders heeft laten ontwikkelen is de website analyse van Nexum IT geschikt om tot nieuwe inzichten te komen.

Bekijk hieronder de partners die al eerder door ons een analyse van de website uit hebben laten voeren of daag ons direct uit door op de groene knop te klikken!


Zij bouwen op ons
Eeterij de Dungense Brug
Eeterij de Dungense Brug
VDS Specialistisch Reinigen
VDS Specialistisch Reinigen
Bakkerij van Doorn
Bakkerij van Doorn
AS Machineglas
AS Machineglas
Van Vught Tegelwerken
van Vught Tegelwerken
Antiques Export
Antiques Export
Transportbedrijf van Schijndel
Transportbedrijf van Schijndel
Daag ons uit om verbeterpunten aan uw website te vinden!