Partners

Partners. Bij Nexum IT zijn we er gek op. Nexum betekent van origine 'verbinden'. De verbinding tussen uw onderneming en ons bedrijf. Samen bereiken we meer, dan allebei apart. Wij geloven namelijk in talenten. Iedereen laten doen waar ze goed in zijn. Waar wij goed in zijn?

Techniek. Maatoplossingen. Complexe systemen.

Wij ontzorgen u qua techniek zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan de zaken die voor u echt belangrijk zijn zoals het klantencontact, het ontwerpen van een website of het ontwikkelen van een marketing strategie. Omkijken naar het technische aspect hoeft niet meer. Daar zijn wij voor.

Wie wij zoeken als partners?

Reclamebureau's, webdesigners, copywriters, online marketing specialisten en iedereen die met klanten te maken heeft welke op zoek zijn naar maatoplossingen. De tijd dat je klanten een 'nee' moest verkopen omdat u zelf de techniek niet in orde kunt brengen is voorbij. Nexum IT regelt het.


Techniek

De technische kant van websites bouwen en maatsystemen ontwikkelen volledig uitbesteden? Geen probleem! Nexum IT bouwt het, u houdt zich bezig met de belangrijkere zaken binnen uw onderneming.

Lastige technische vraagstukken uitbesteden? ››

Designers

Heeft u klanten met zeer specifieke wensen en complexe eisen? Direct aannemen! U ontwerpt het, wij ontwikkelen het. Samen bouwen we de maatoplossing waar uw klant naar op zoek is!

Technische hulp nodig bij het bouwen van een design? ››

Reclamebureau's

Uw klanten willen een totaalpakket, maar u vindt het lastig om het technische onderdeel voor de klant in orde te maken? Nexum IT neemt dat stukje uit handen zodat u de focus kunt hebben op reclamecampagnes, SEO strategie├źn en de overige wensen van uw klant.

Samen werken aan een totaaloplossing voor u en uw klanten? ››

Samen met Nexum IT maatwerk websites bouwen voor uw klanten?