Webdesign

Bij webdesign denkt men al gauw aan de layout van de website en de kleurstelling. Logisch, maar het is niet het belangrijkste aan webdesign. Het belangrijkste aan webdesign is dat uw website doet waar u hem voor wilt gebruiken.

Nexum IT snapt webdesign.

Webdesign bij Nexum IT

Bij Nexum IT werken we samen met top webdesigners die snappen wat een website moet doen. Een website is alleen functioneel wanneer hij uw doelen behaald. Is het doel van uw website bijvoorbeeld om offerte aanvragen binnen te halen, dan zal het design van uw website daar ook op ingericht moeten zijn.

Uw persoonlijke voorkeuren en smaken mixen wij met een scherp oog voor site indeling. Weten waar uw bezoekers naar kijken op uw website en hoe zij zich gedragen, dat is immers onze taak.

Wij ontwerpen uw nieuwe website op zo'n wijze dat bezoekers na binnenkomst op een automatische wijze begeleid worden naar de plek waar zij voor u het meest waardevol zijn. Dit kan een contactformulier zijn, maar ook simpelweg een telefoonnummer.

Webdesign en optimalisatie voor conversie gaan wat ons betreft altijd hand in hand.

Totaalpakket

Uw nieuwe website met geoptimaliseerd webdesign leveren wij 'turn key' op. Vanuit het gebruiksvriendelijke eigen CMS van Nexum IT beheert u na oplevering eenvoudig uw website zelf. Achteraf dus geen verborgen kosten of addertjes onder het gras. Klaar is klaar lijkt ons.

Wel bieden we voor het klein onderhoud aan uw website een optioneel onderhoudscontract welke volledig afgestemd wordt op uw eigen wensen. Eigenlijk net als de gehele website en het webdesign; op maat.

Op maat kunnen we u ook helpen met uw gehele huisstijl: logo, online adverteren of andere reclame uitingen. Onze webdesigners gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Start vandaag nog met het design van uw nieuwe website en neem direct contact met ons op via de knop!


Zij bouwen op ons
Eeterij de Dungense Brug
Eeterij de Dungense Brug
VDS Specialistisch Reinigen
VDS Specialistisch Reinigen
Steijger Autoservice
Steijger Autoservice
Bakkerij van Doorn
Bakkerij van Doorn
Ton's Snackland
Ton's Snackland
Van Vught Tegelwerken
van Vught Tegelwerken
Antiques Export
Antiques Export
NeroGiardini
NeroGiardini
Transportbedrijf van Schijndel
Transportbedrijf van Schijndel
Scrappit
Scrappit
Samen bouwen aan conversiegericht webdesign?