Concepten

U denkt groot? Wij denken groter. Samen kunnen we groots zijn!

Concepten blijven slechts concepten wanneer u geen geschikte partner vindt om uw ideeën om te zetten naar werkende websites, apps en systemen. Het is vaak ook het grootste struikelblok bij geniale ideeën;

"U heeft een geweldig idee, maar vindt geen partner die dit idee voor u kan uitwerken of de partner vraagt simpelweg een te hoge prijs voor de realisatie van uw concept."

Nexum IT heeft al bij verschillende partners bewezen uitstekend mee te kunnen denken bij concepten en complexe technische zaken vrij eenvoudig om te kunnen zetten naar gebruiksvriendelijke websites, applicaties, platformen en systemen.

Concepten en ontwikkeling

Bij Nexum IT zijn we gek op concepten. Goede ideeën kunnen zeer waardevol zijn. Voor u. Voor ons. Soms zelfs voor de wereld. Wij dragen daar graag aan bij!

Zo hebben wij al voor diverse klanten complete realisaties gedaan van concepten en platformen. Van eerste schets op papier, tot compleet werkend product.

Zoals we zojuist al stelden vormt niet de complexiteit van uw project, maar het hoge prijskaartje vaak een struikelblok bij het laten ontwikkelen van uw concept. Het ontwikkelen van een concept neemt nu eenmaal een grote hoeveelheid tijd in beslag en daarom stijgt logischerwijs de prijs van het project aanzienlijk bij een ontwikkelaar.

Nexum IT heeft daar gelukkig een oplossing voor.

Concepten en participatie

Om voor u de voorinvestering laag te houden bieden wij enkele oplossingen bij de ontwikkeling van uw concept. Eén van die oplossingen is het risicodragend mee participeren in uw project. Op deze wijze wordt de investering in ontwikkeling van uw concept niet direct onnoemelijk hoog en spreiden we eventuele risico's. Wij begeleiden u vanaf het allereerste idee tot de complete ontwikkeling van het product en zijn daarbij uw risicodragende partner die graag mee participeert.

Bekijk hieronder voorbeelden van partners waar wij reeds op zo'n wijze concepten mee hebben ontwikkeld of klik op de groene knop daaronder om direct contact met ons op te nemen om uw geniale idee te bespreken!


Zij bouwen op ons
Offerweb
Offerweb
Vindy
Vindy
Scrappit
Scrappit
Op zoek naar een partner die van uw idee een product maakt?