Over ons

Nexum IT verbindt

Wat we dan graag verbinden?

Als eerste verbinden we de complexe computertaal graag met werkende producten. Producten die fijn zijn in het gebruik en technisch zo goed in elkaar zitten dat ze zich onderscheiden van de rest op het gebied van snelheid, veiligheid en onderhoudsgemak.

De producten?

Ontwikkeling van een nieuwe (bedrijfs)website, met als basis ons eigen Content Management Systeem, bijvoorbeeld, maar net zo goed een complex maatwerk systeem wat dagelijks op meerdere platformen duizenden bezoekers ontvangt.

Wie we dan zoal verbinden?

Mensen. Bedrijven. Ondernemers. Wij werken graag samen met verschillende partners zoals reclamebureau's of (web)designers. Eigenlijk werken we graag samen met iedereen die unieke concepten samen met ons om wilt zetten naar een bijzonder eindresultaat.

Want wij begrijpen dat techniek soms kan verhinderen dat u, of uw klanten, het maximale uit de bedachte ideeën en concepten haalt en dat vinden we zonde!

Ervaren partner

Voor vele klanten hebben wij al technische vraagstukken omgezet naar kant en klare eindproducten.

Van een offline bedrijf naar een online onderneming. Van een advertentie  in de krant naar een compleet ingerichte en onderhouden AdWords account voor online adverteren. Van een idee op een bierviltje naar een werkende winstgevende website. Van 0 bezoekers op geen enkele website, naar duizenden potentiële klanten per maand op tientallen verschillende satellietsites. Van geen mogelijkheid tot online betalingen naar complete betaal- en facturatie modules binnen het huidige systeem.

Voor ons is geen enkel idee te gek en daarbij mag volgens ons een complex stukje techniek niet de reden zijn om uw dromen maar te laten varen.

Denken in oplossingen voor uw 'problemen', dat is wat we graag doen.

Maar vooral waar we erg goed in zijn.

Ook geinteresseerd wat Nexum IT voor u kan betekenen?