Designers

De meeste designers zijn kanjers in het ontwerpen van websites. Een gelikte vormgeving en daarmee een website die een lust voor het oog is. Uw klant is overdonderd door het ontwerp en geeft toestemming om de website te bouwen en daar wringt soms de schoen; iets ontwerpen is nog altijd iets anders als het bouwen en uit onze praktijkervaring blijkt dat webdesigners niet altijd kunnen bouwen wat zij zo mooi kunnen ontwerpen.

Het is het punt waar Nexum IT om de hoek komt kijken. Wij bouwen namelijk alles wat u ontwerpt. Moeiteloos. Op tijd. En altijd volgens alle wensen van uw klant.

Designers en Nexum IT

Wij werken graag met designers en designers werken graag met Nexum IT. We zijn een goede combi, omdat we alles kunnen bouwen wat u en uw klanten zich maar voor kunnen stellen. Dit zorgt voor totale vrijheid in het ontwerpproces. Niets is te gek en alles kan en mag. Van het ontwerp, tot aan de hosting, tot aan technische support; Nexum IT ontzorgt!

Geen seconde hoeft er meer nagedacht te worden over de technische kant van websites bouwen. De focus kan volledig gelegd worden op het designen en ontwerpen. Zodat iedereen kan doen waar ie goed in is.

Nexum IT treedt op als technische websitebouwer, maar ook als helpdesk voor alle technische vragen van u en uw klanten. U moet uw kostbare tijd niet verdoen aan het beantwoorden van technische vragen waar u soms het antwoord helemaal niet op weet. U moet doen waar u goed in bent; designen. Ondernemen. Klantrelaties behouden en verbeteren. Voor de lastige technische vraagstukken zijn wij er.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van designers die de technische kant van websites bouwen aan ons over hebben gelaten of klik direct op de groene knop om samen aan de slag te gaan voor uw klanten!


Zij bouwen op ons
Antiques Export
Antiques Export
NeroGiardini
NeroGiardini
Technische hulp nodig bij het bouwen van een design?