Onderhoud

Onderhoud is een noodzakelijk kwaad. Als u een website, platform of systeem beheert zult u tijd moeten investeren in het onderhoud. Niet iedereen kan of wilt tijd besteden aan het onderhoud.

Bij Nexum IT snappen we dat.

Onderhoud kost tijd

De website die wij zelf bouwen kunnen eenvoudig onderhouden worden via ons eigen CMS. Hier is geen speciale programmeerkennis voor nodig.

Toch zal u wel regelmatig nieuwe nieuwsberichten op de website moeten plaatsen of uw aanbiedingen van tijd tot tijd moeten wijzigen. Ook hier is in ons content management systeem geen technische kennis benodigd, maar wel tijd.

Uw website regelmatig 'opfrissen' met nieuwe content loont: zoekmachines waarderen dit en zullen uw website hoger beoordelen. De kans op nieuwe bezoekers en potentiële klanten wordt groter. Echter is en blijft het een zeer tijdrovende klus.

Onze klanten benoemden dit steeds als een probleem. Zij besteden hun kostbare tijd liever aan de zaken waar ze echt goed in zijn: ondernemen, deals sluiten, etc.

Om die reden besloten wij met het onderhoudscontract te starten.

Onderhoud uitbesteden bij Nexum IT

Met het onderhoudscontract zorgen wij er voor dat u zelf niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw website. De tijd die wij daarvoor voor u uitsparen kunt u gebruiken om de taken te doen die voor u echt belangrijk zijn en waar uw kracht ligt.

Wij zorgen dat de aangeleverde gegevens ingepast worden op uw website waarbij wij de nieuwste technieken op het gebied van bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie automatisch zullen toepassen.

Met ons onderhoudscontract koopt u van tevoren de gewenste uren voor het onderhoud in. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

"Volkomen ontzorgen"

Dat zijn uiteindelijk de sleutelwoorden bij onderhoud uitbesteden aan ons. Bekijk hieronder voorbeelden van partners waarvoor wij maandelijks het onderhoud uitvoeren of klik op de groene knop daaronder om direct contact met ons op te nemen.

Wij helpen u graag om tijd over te houden om de dingen te doen die voor u écht belangrijk zijn!


Zij bouwen op ons
Eeterij de Dungense Brug
Eeterij de Dungense Brug
Bakkerij van Doorn
Bakkerij van Doorn
Offerweb
Offerweb
NeroGiardini
NeroGiardini
Transportbedrijf van Schijndel
Transportbedrijf van Schijndel
Vindy
Vindy
Scrappit
Scrappit
Onderhoud uitbesteden en tijd over om te doen waar u goed in bent?