Responsive design

Bekijkt u toevallig onze website via uw mobiel of tablet en bevalt het u wat u ziet? Dat komt door het responsive design. Met een responsive webdesign zorgt u ervoor dat uw website altijd toegankelijk is, waar uw bezoeker zich ook bevindt en met welk apparaat hij uw website ook bezoekt.

Responsive design

Een website zonder responsive design kan niet meer. Punt. Einde discussie.

Met de komst van smartphones en tablets is de manier waarop we browsen veranderd. Een groot deel van uw bezoekers zal uw website bezoeken vanaf een mobiel apparaat. Het is een vaststaand feit.

"Iemand vertelde toevallig over uw website, een reclame uiting kwam zojuist voorbij of uw website sprong in het oog vanaf een social media tijdlijn."

Potentiële klanten wachten niet meer tot ze thuis de pc kunnen opstarten. Zij gaan direct naar u op zoek. Klikken direct door vanaf Facebook of Twitter. Wat ze vervolgens aantreffen is doorslaggevend voor hun vervolgactie.

Mobielvriendelijke websites

Nexum IT snapt dat uw bezoeker niet bij u gaat kopen wanneer uw website niet gebruiksvriendelijk is vanaf een mobiel apparaat. Zeg nu zelf:

Als u moet in- en uitzoomen op uw mobiel om op een knop of link te klikken, dan klikt u toch ook direct weg?

Wij willen niet dat uw bezoeker uw website weg klikt. Wij willen dat uw bezoeker een aankoop bij u doet, een offerte aanvraagt, contact met u opneemt of informatie vindt waar hij naar op zoek is.

Daarom bouwen wij enkel websites met een responsive design.

Responsive Design en de zoekmachines

Een andere reden waarom wij uw nieuwe website altijd zullen voorzien van een responsive design is omdat wij trots zijn op de zoekmachinevriendelijkheid van onze websites. Door ons eigen CMS zijn door ons gebouwde websites razendsnel en bevatten ze een 'schone code'.

Zoekmachines houden hier van en daarom worden onze websites gemakkelijk gevonden.

Zoekmachines houden er ook van om waardevol te zijn voor hun gebruikers. Websites zonder responsive design worden zonder pardon afgeserveerd en zullen niet goed zichtbaar zijn in de zoekmachines.

Ook daarom krijgt u altijd een responsive webdesign bij een website van Nexum IT!

Neem direct contact met ons op en start vandaag nog met uw nieuwe website mét responsive design.


Zij bouwen op ons
Eeterij de Dungense Brug
Eeterij de Dungense Brug
VDS Specialistisch Reinigen
VDS Specialistisch Reinigen
Steijger Autoservice
Steijger Autoservice
Bakkerij van Doorn
Bakkerij van Doorn
Van Vught Tegelwerken
van Vught Tegelwerken
Antiques Export
Antiques Export
NeroGiardini
NeroGiardini
Transportbedrijf van Schijndel
Transportbedrijf van Schijndel
Vindy
Vindy
Scrappit
Scrappit
Meer Mobiele Bezoekers ontvangen op uw website?